در گزارش زیر طرز تهیه سس مایونز را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس مایونز از جمله سس‌های پرمصرف ما ایرانی هاست که همراه انواع سالاد استفاده می‌کنیم. برای تهیه سس تازه بهتر است خودتان در منزل مواد اولیه را فراهم کنیدو روش آماده کردن سس را بیاموزید بنابراین ادامه مطلب را بخوانید.

۱- همان طور که می‌دانید برای تهیه این سس ازروغن مایع، تخم مرغ و انواع ادویه استفاده می‌شود. برای تهیه سس بهتر است زرده و سرکه را مخلوط کنید، باید روغن را آهسته به‌طوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، اضافه کنید.

۲- روغن‌های مناسب برای تهیه این سس به ترتیب روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولاست.

۳- برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آب‌لیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زهم تخم‌مرغ را خواهد گرفت.

۴- از تخم‌مرغ‌هایی استفاده کنید که زرده کمرنگ‌تری دارند، زیرا زرده پررنگ، رنگ سس را خراب می‌کند و زرد خواهد شد.

۵- گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رنده‌شده، پودر گل محمدی بهترین انتخاب‌ها برای مزه‌دار کردن سس مایونز هستند، اما در صورت افزودن یکی از آن‌ها، باید از ریختن بقیه صرف‌نظر کرد.

۶- یکی دیگر از مشکلات تهیه سس این است که رنگ سس مایل به زرد می‌شود و این می‌تواند به دلیل خوب هم نخوردن زرده تخم مرغ باشد یا این‌که زرده تخم مرغ پررنگ بوده است.

۷- در سس مایونز خانگی از فلفل سیاه نیز می‌توان استفاده کرد، اما اگر می‌خواهید سسی داشته باشید که بیشتر شبیه به سس مایونز آماده باشد، استفاده از فلفل سفید گزینه بهتری است.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۹ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
چرا مقدار مواد لازم رو ننوشتيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
مسخره کردن مارو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
خخخخخخ سرکارمون گذاشتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۸ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
خخخخخ سرکاری بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۳ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
فکر کردن ما خودمون بلدیم.خب کامل بنویسید.