
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک تخم مرغی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد کیک:
۴ تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱/۲ لیوان روغن
۱/۲ لیوان شیر
۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
کمی پوست رنده شده لیمو
۱.۵ لیوان آرد
۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری روغن (برای روغن کاری قالب)
مواد لازم برای کرم:
شیر ۱ لیتر
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق چایخوری وانیل
۲ قاشق غذاخوری پنیرخامهای
مواد لازم برای رویه:
۳ زردآلو (نصف کنید)
۱ قاشق چایخوری دارچین
مواد لازم برای ژله نشاسته:
۱ لیوان آب
۱ قاشق چایخوری نشاسته
۱ قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه:
مواد کیک رو حاضر کنید و در قالب مستطیل یا ظرف پیرکس چرب شده بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بذارید. دراین فاصله، کرم رو حاضر کنید. وقتی کیک آماده شد و از داغی افتاد، کرم رو که کمی خنک شده روی کیک بریزید و پخش کنید و بذارید یخچال به مدت دوساعت تا سفت بشه.
مواد مربوط به ژله نشاسته رو توی قابلمه روی حرارت هم بزنید تا شکر و نشاسته کاملا حل بشه. بعد که آماده شد و از داغی افتاد، با فرچه روی زردآلوها بمالید و کیک رو یخچال بذارید تا خودشو بگیره.
منبع:banooyenemoone۲
انتهای پیام/