به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی شانه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پودر نارگیل یک استکان
کره نرم شده در محیط صد گرم
ماست یک استکان
تخم مرغ یک عدد
شکر یک استکان
روغن مایع یک استکان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آردسه لیوان
مواد لازم برای شربت:
پیمانه مورد استفاده لیوان دسته دار فرانسه با گنجایش دویست و پنجاه میلی لیتر
شکر دو و نیم لیوان
آب سه لیوان
یک چهارم یک عدد لیمو ترش
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آب لیمو رو تو یه قابلمه میریزیم و میذاریم روی شعله گاز وقتی جوشید ده دقیقه میذاریم بجوشه بعد خاموش میکنیم. شربت رو بذارید کنار تا کاملا خنک بشه. همه مواد لازم برای خمیر به غیر از آرد رو تو یه ظرف میریزیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم در آخر آرد رو با احتیاط اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد.
از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و روی یک شونه تمیز باز میکنیم وسط خمیر گردو خرد شده میریزیم و خمیر رو جمع میکنیم تا به شکل رول در بیاد بعد به آرومی از شانه جدا میکنیم و کنارههای خمیر رو با دست به هم میچسبونیم و شکل میدیم؛ و برای زیبایی شیرینی یک بادام وسط شیرینی قرار میدیم و میچینیم توی سینی فر و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با صدو هفتاد درجه به مدت سی دقیقه و یا تا وقتی که روی شیرینیها سرخ بشن.
بعد از اینکه شیرینیها رو از فر در آوردین پنجدقیقه منتظر باشین تا داغی اولیه اش بره بعد شربت خنک رو روش بریزین و یک سینی روش برگردونید و بیست و چهار ساعت بذارید بمونه بعد با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazi page
انتهای پیام/