در این مطلب قصد داریم روش تهیه شلشلو عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شلشلو عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سه پیمانه
شیر خشک نیدو سه قاشق غذا خوری
شکر یه قاشق غذاخوری
مایه خمیر یه قاشق غذاخوری
پیاز کوچک یک عدد (اختیاری)
تخم مرغ یک عدد
روغن یک چهارم پیمانه
زعفران کمی
نمک یه قاشق مربا خوری
رازیانه نصف قاشق غذاخوری
آب ولرم تقریبا ۳ پیمانه
مهیاوه

طرز تهیه:

ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی میکنیم بعد تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده کمی میزنیم و به مواد خشک اضافه کرده و بعد روغن میریزیم و آب کم کم اضافه میکنیم تا مایه رقیقی بدست بیاد و آخر پیاز رنده شده اضافه میکنیم مواد رو به مدت یک الی دو ساعت استراحت داده بعد ماهیتابه نچسب رو حرارت میذاریم از مواد به اندازه یه ملاقه بر میداریم و وسط ماهیتابه میریزیم یه طرف که حباب زد بر میگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته بشه.
بعد روش مهیاوه و کمی روغن میزنیم.

عزیزان مهیاوه یه نوع سسیه که با پودر ماهی و ادویه‌های خاص درست میشه تو جنوب معروفه مزه شوری داره و مخصوص نون هستش.

میتونید بجای مهیاوه عسل جایگزین کنید.

نوش جان


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazie khone

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۴ مرداد ۱۳۹۹
ما لرهستیم مخلوط آردوادویه های خوشطعم روخمیرمیکنیم روی تابه میپزیم باعسل یا روغن حیوانی یاکره می خوریم بهش میگم شلشلی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۲۲ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
نون لاری را می گویید عربی این نان از لار رفته کشورهای عربی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۰ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
این نان لاریه نه عربی . مهیاوه مربوط به لارستان و بندرعباسه که اونم زمانی جزء لارستان بوده . ما این نان رو در شهرمون پخت میکنیم .