به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شلشلو عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد سه پیمانه
شیر خشک نیدو سه قاشق غذا خوری
شکر یه قاشق غذاخوری
مایه خمیر یه قاشق غذاخوری
پیاز کوچک یک عدد (اختیاری)
تخم مرغ یک عدد
روغن یک چهارم پیمانه
زعفران کمی
نمک یه قاشق مربا خوری
رازیانه نصف قاشق غذاخوری
آب ولرم تقریبا ۳ پیمانه
مهیاوه
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک رو با هم قاطی میکنیم بعد تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده کمی میزنیم و به مواد خشک اضافه کرده و بعد روغن میریزیم و آب کم کم اضافه میکنیم تا مایه رقیقی بدست بیاد و آخر پیاز رنده شده اضافه میکنیم مواد رو به مدت یک الی دو ساعت استراحت داده بعد ماهیتابه نچسب رو حرارت میذاریم از مواد به اندازه یه ملاقه بر میداریم و وسط ماهیتابه میریزیم یه طرف که حباب زد بر میگردانیم تا طرف دیگر آن هم پخته بشه.
بعد روش مهیاوه و کمی روغن میزنیم.
عزیزان مهیاوه یه نوع سسیه که با پودر ماهی و ادویههای خاص درست میشه تو جنوب معروفه مزه شوری داره و مخصوص نون هستش.
میتونید بجای مهیاوه عسل جایگزین کنید.
نوش جان
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazie khone
انتهای پیام/