به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در یک رژیم غذایی متنوع و متعادل و سالم باید همه گروههای غذایی در آن وجود داشته باشد از جمله میوهها و سبزیها و زیر گروههای آن:
استفاده از هر ۵ گروه غذایی شامل غلات با تاکید بر غلات سبوسدار، میوه ها، سبزیجات، گوشتها با تاکید بر گوشت سفید و حبوبات و لبنیات
رعایت تنوع غذایی
عدم حذف وعدههای غذایی
استفاده از وعده غذایی روزانه صبحانه
رعایت نظم وعدههای غذایی و میان وعدهها
بیشتر بخوانید
اجتناب از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و فست فودها
اجتناب از مصرف نوشیدنیهای شیرین شده با شکر و نوشابهها و آبمیوههای صنعتی که شکر زیاد دارد
اجتناب از مصرف کیکهای چرب و تنقلات چرب و شور
اسیدهای چرب ترانس مصرف نشود چرا که این اسیدهای چرب که در روغنهای جامد و مارگارین و کیکها و شیرینیها وجود دارد به کاهش قدرت سیستم ایمنی میانجامد
لبنیات پر چرب حتی الامکان مصرف نشوند
استفاده از جوانهها و غلات سبوسدار
استفاده از منابع روی و پروتئین با استفاده از گوشت سفید مرغ و تخم مرغ خوب پخته شده و حبوبات
استفاده از ماست پروبیوتیک
استفاده از منابع امگا ۳ در ماهی پخته شده و بذر کتان و گیاه خرفه و روغن مایع کنجد و کانولا یا کلزا و استفاده از گردو و کنجد
استفاده مکرر از مایعات گرم و آب گرم
استفاده از آش محتوی سبزی و حبوبات و سوپ گرم
استفاده از انواع سبزی و میوه به عنوان منبع ویتامین ث
استفاده از جوانهها و روغن کنجد و کانولا و گردو به عنوان منبع ویتامین E
استفاده از سبوس غلات و سبزیجات برگ سبز و ماکیان به عنوان منبع ویتامینهای گروه B
دریافت رژیم پر فیبر (کربوهیدرات پیچیده مثل غلات سبوس دار و انواع فیبر ها)
انتهای پیام/