رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب گفت: محیط‌بانان سرپل‌ذهابی به لباس‌های دوربین‌دار مجهز می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  کیانوش احسانی رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب  گفت:مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سرپل‌ذهاب به تجهیزات نوین حفاظتی از جمله سیستم دوربین البسه برای نظارت بر محیط زیست منطقه مجهز شدند و گشت و کنترل مستمر در منطقه حفاظت شده قراویز به صورت مداوم و روزانه توسط نیرو‌های یگان حفاظت محیط زیست شهرستان انجام می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست سرپل‌ذهاب بیان داشت: در طول سه ماه اخیر ۱۲ پرونده قضائی در خصوص تخلفات محیط زیستی تشکیل شده که ۹ پرونده آن به دادگاه ارجاع و منجر به صدور حکم قضائی و واریز ضرر و زیان به محیط زیست شده است.

احسانی با بیان اینکه شهرستان سرپل ذهاب دارای سه هزار و ۸۴۰ هکتار از منطقه شکار ممنوع است، بیان کرد: وسایلی از قبیل اسلحه غیر مجاز، موتور برق، تور ماهیگیری، تور انتظاری، قفس فلزی و قفس چوبی از متخلفین کشف و ضبط شده است.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.