به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، مهدی یوسفی معاون توسعه مدیریت و منابع بیمارستان امام رضا (ع) با بیان اینکه در شرایط استاندارد برای یک تخت بستری بیمار کرونایی به ۴۰ درصد نیروی انسانی بیشتر نیاز است.
او افزود: در حال حاضر با تمهیدات صورت گرفته، نیروی انسانی و تخت برای پذیرش بیماران جدید در این مرکز درمانی وجود دارد هر چند مردم باید برای کاهش بار درمان با خادمان سلامت همکاری داشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع بیمارستان امام رضا (ع) ادامه داد: انتقال بیماران از این مرکز به دیگر مراکز درمانی در زمانهای خاص موضوع نگران کنندهای نیست و این امر نباید به معنای تکمیل ظرفیت این مرکز تلقی شود.
ارائه خدمات مطلوب به بیماران کرونایی
شاپور بدیعی جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد دانشگاهی مبارزه با کرونا گفت: ارائه خدمات به بیماران در مراکز درمانی زیرپوشش به شکل مطلوب انجام میشود و با اتخاذ تدابیر لازم، تختهای خالی برای پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در نظر گرفته شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
او با بیان اینکه به منظور ارائه خدمات مطلوب به بیماران مبتلا به کووید ۱۹، بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع)، اورژانس عدالتیان و بیمارستان شریعتی این شهر به طور متمرکز به این بیماران اختصاص یافته است افزود: در حال حاضر ۱۴۰ تخت بستری و ۱،۵ طبقه از بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) آماده سازی شده است تا در صورت نیاز وارد چرخه خدمات رسانی به بیماران شود.
بیشتر بخوانید:
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در برخی ساعات به دلیل افزایش ازدحام در اورژانس عدالتیان، به منظور سرعت در خدمات رسانی به بیماران و افزایش کیفیت خدمات، بیماران به دیگر مراکز منتقل میشوند ادامه داد: این اقدام بدان معنا نیست که بیمارستانهای مشهد ظرفیت پذیرش بیمار را ندارند بلکه به دلیل سرعت در ارائه خدمات و افزایش رضایت بیماران است.
بدیعی بیان کرد: در حال حاضر ۱۵۰ تخت بستری در بیمارستان قائم (عج) این شهر برای بستری بیماران کرونایی اختصاص یافته تا در صورت نیاز مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام//ف.غ