به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر شیر خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
٤ لیوان شیر رو با١٧،١٨ عدد خرماو ٤،٥عدد گردو میکس کنید، با دو ق گلاب، حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق کره تفت بدید تا خامیش بره و کمی کرم رنگ بشه، دو لیوان شیر اضافه کنید همراه ١٠ ق غ شکر ختما بچشید و به شیرین بودنش دقت کنید تا کم و زیاد نشه، چون شیرینی خود خرماکافی نیست و هم بزنید تا بجوشه.
در آخر یک بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمی رو بزنید تا باز بشه به مواد اضافه کنید و نوک ق وانیل بزنید و زیر اجاق رو خاموش کنید تا از داغی بیفته.
بیشتربخوانید
سه ق غ پودر ژلاتین رو روی سه ق آب سرد بریزید تا اسفنجی بشه، بعد هم شیر خرما رو به این مواد اضافه کنید و بعد مخلوط شدن، ژلاتین رو اضافه کنید و قالب رو چرب کنید سپس داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت ٧الی ٨ ساعت بگذارید تا کاملا ببنده.
در آخر کنارهای قالب رو با کارد آزاد کنید و ته قالب رو دو سه ثانیه داخل آب گرم فرو کنید و به ظرف مورد نظر برگردونید خیلی دسر خوشمزهای هست حتما درست کنید و لذت ببرید.
نکته:
من یک ق غ هم نوتلا زدم، اگر در دسترس نبود، شکلات صبحانه یا همون شکلات تختهای بزنید، طعمش رو بی نظیر میکنه.
لیوان اندازه گیری من، لیوان دسته دار فرانسوی هست.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/