به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نشست ویدئو کنفرانس با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۲۹ مرکز خدمات جامع سلامت در حوزه بهداشت برای ارائه خدمات به بیماران مشکوک و یا
مبتلا به کرونا در مناطق زیر پوشش فعال شده است و در روزهای اخیر ۸۰ درمانگاه تخصصی بخش خصوصی نیز در شهر مشهد فعال شده اند، گفت: همچنین ۱۲ مرکز تخصصی مجهز به امکانات تصویربرداری در سطح دو در مشهد آماده خدمات رسانی به بیماران است.
او با اشاره به باز راه اندازی سامانه تلفنی ۱۹۱ به منظور پاسخگویی به شهروندان با همکاری تیمهای پزشکی و پرستاری افزود: در حال حاضر به طور متوسط، روزانه ۴ هزار تماس با این مرکز حاصل و مشاورههای لازم ارائه میشود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر ۱۹.۱ درصد از مراجعین و موارد بستری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه غیر بومی هستند، ادامه داد: بیماران غیر بومی به دلیل اطلاع نداشتن از سیستم ارجاع و
سطح بندی بیماران کرونا به طور مستقیم به مراکز درمانی مراجعه میکنند که این امر موجب افزایش ازدحام در مراکز مرجع کرونا مشهد میشود.
بیشتر بخوانید: آزمایشگاه کرونا در بیمارستان قائم مشهد (عج) راه اندازی شد
بدیعی بیان کرد: طرح مراقبت در منزل با همکاری مراکز خدمات پرستاری در مشهد راه اندازی شد و مراکز تکمیل درمان نیز ایجاد شده است، با اجرای این طرح در حال حاضر بخشی از فشار بار درمانی در مراکز درمانی مرجع کاسته شده است و بیمارانی که شرایط نگهداری در منزل و یا مراکز تکمیل درمان را دارند به این مراکز هدایت میشوند.
او با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ درصد تستهای انجام شده در حوزه بهداشت مثبت است تصریح کرد: هم اکنون بیمارستانهای ۶۱۰ امام رضا (ع) و شریعتی به عنوان مرکز مرجع کرونا محسوب میشود و ۲۵۰ تخت دیگر نیز در مشهد در حال آماده سازی است.
انتهای پیام// م.ب