در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمپوت آلبالو یکی از پرطرفدار‌ترین کمپوت‌ها در میان مردم است. این کمپوت از لحاظ طعم و ظاهر بسیار خاص و جذاب است. اگر شما به میوه آلبالو علاقه دارید و از میوه‌های دلخواه شما است حتما این کمپوت را نیز امتحان کنید.

کمپوت روش بسیار عالی برای نگه داری انواع میوه‌ها برای مدت زمان طولانی است. همانطور که می‌دانید همه میوه‌ها یک فصل مخصوص به خود دارند و در تمام فصول رشد نمی‌کنند و آلبالو نیز از این امر مستثنی نیست، در نتیجه برای اینکه همیشه بتوانید از این میوه پر ارزش بهره ببرید بهتر است از کمپوت آن نیز در دیگر فصول نیز استفاده کنید.


مواد لازم

آلبالو: یک کیلو
شکر: نیم کیلو
آب: سه لیوان

مراحل پخت

ابتدا دم آلبالو‌های شسته شده را بگیرید و درون ظرف‌های شیشه‌ای در دار مورد نظر خود قرار دهید.

شربت آن را که مخلوط شکر و آب است را باید روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

بعد از آماده شدن شربت کمپوت آلبالو‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای مخصوص کمپوت بریزید و شربت سرد شده را به آن اضافه کنید. (در این مرحله قبل از ریختن شربت داخل شیشه می‌توانید سرکه بالزامیک را اضافه کنید که اختیاری ست).

سپس درب آن را محکم ببندید و داخل یک قابلمه آب قرار دهید تا آب آن بجوشد آید و هوای کمپوت خارج شود.

بعد از سرد شدن آن کمپوت شما حاضر است.


بیشتر بخوانید


منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار