در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک زرافه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک زرافه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای قسمت سفید رنگ

سفیده تخم مرغ ۵عدد
آردسفید۱پیمانه
شکر۱/۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر۱قاشق مربا خوری
وانیل۱قاشق مربا خوری

مواد لازم برای قسمت زر درنگ

زرده تخم مرغ ۵عدد
آردسفید از ۱ پیمانه ۱قاشق غذا خوری سرپر کمتربریزید
شکر۱/۲پیمانه
شیر۱/۴پیمانه
روغن مایع ۱/۴پیمانه
بیکینگ پودر ۱قاشق مربا خوری
وانیل ۱قاشق مربا خوری
پودرکاکایٔو به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه کیک زرافه

ابتدا قالبم رو با ارده چرب کردم، تخم مرغ رو هم دمای محیط میکنیم، زرده و سفیده را جدا کنید، سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره و شکر را بهش اضافه کرده و هم بزنید. (حتما همزن خشک باشه) بترتیب شیر و روغن را افزوده و مخلوط کنید سپس آرد (۳بارالک شده) و بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شه. بزارید کنار و برید سراغ زرده ها.

زرده را با همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیاد سپس شکر را اضافه کرده و بزنید تا حجیم شه. بترتیب شیر و روغن را اضافه و مخلوط کنید. سپس آرد و بیکینگ پودر و وانیل را اضافه وخوب مخلوط کنید (بعضی از زرده‌های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده‌ها اضافه کنید) قالب میان تهی را خوب چرب و کاغذ روغنی بزارید و اول مقداری مایه زرد رنگ را داخل قالب بریزید و روش پودر کاکائو الک کنید طوری که سطح مواد کاملا پوشش داده بشه.

بعد مقداری مایه سفید رنگ را بریزید و دوباره پودر کاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کار را تکرار کنید. قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر. بعد از گذشت ۴۰دقیقه با سیخ یا خلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید و سالم بیرون اومد کیکتون آماده است.

* قطر قالب ۲۵سانت
* پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه، البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میشه

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.