معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: مدت زمان انتقال ویروس کرونا بر حسب شدت بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

ابراهیم قادری معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، در پاسخ به این سوال که فرد بهبود یافته از کرونا تا چه زمانی می‌تواند ناقل باشد،اظهار کرد: شدت و مدت زمان انتقال ویروس کووید-۱۹ بر حسب شدت بیماری در افراد مختلف متفاوت است.

قادری افزود: به طور معمول افراد باید تا ۱۴ روز بعد از بروز علائم در قرنطینه خانگی باشند،چرا که بیماری از طریق ذرات تنفسی و تماس نزدیک تا حدود ۱۴ روز قابل انتقال است و حتی در بیماران با علایم شدید امکان دارد تا ۲۰ روز هم ناقل ویروس باشند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: در صورتی که فرد با وجود علائم خفیف نیاز به بستری کردن نداشت و به سرعت بهبود یافت، معمولاً تا ۱۰ روز بعد از شروع علائم به شرط نداشتن علائم در حداقل سه روز ، می‌تواند در محل کار حضور یابد.

او اضافه کرد: توصیه می‌شود افرادی که مدت زمان قرنطینگی آن‌ها تمام می‌شود باز هم حتماً از ماسک استفاده کنند به خصوص زمانی که به اماکن عمومی می‌روند،حتماً  آن را جدی بگیرند تا باعث انتقال بیماری نشوند،چون امکان دارد هنوز ناقل ویروس باشند و یا حتی امکان آلودگی مجدد خودشان هم ‌وجود دارد.

به گفته قادری متأسفانه بسیاری از افراد بعد از کاهش علایم به سرعت از خانه خارج شده و در محل کار یا دورهمی‌ها و سایر اماکن حاضر می‌شوند، اما باید دانست که این کار تنها باعث طولانی‌تر شده زنجیره انتقال ویروس کرونا خواهد شد و می‌تواند افراد دیگر را به بیماری مبتلا سازد.

انتهای پیام/ ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.