مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مدیریت شرکت های واگذار شده دولت به تامین اجتماعی، اظهار کرد: اداره شرکت هایی که از سوی دولت بابت رد دیون به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده است به دست ما نیست چرا که ما در این شرکتها سهامدار بوده و سهامدار اصلی نیستیم و اداره شرکت ها هیچ ارتباطی به تامین اجتماعی ندارد.
وی با اشاره به اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید در شرکتهایی که سهامدار اصلی هستیم و کنترل آنها بر عهده ما است را واگذار کنیم و از بنگاه داری خارج شویم، گفت: فقط در یکی از شرکت ها بالای ۵۰ درصد سهام داریم (شرکت تجهیزات سنگین هپکو) که باید در مقطعی این شرکت را داشته باشیم سپس واگذار کنیم و از کنترل مدیریتی آن خارج شویم.
سالاری با بیان اینکه در سایر شرکتها سهام ما زیر ۵۰ درصد است و اداره شرکت ها در دست ما نیست، اضافه کرد: در شرکت ماشین سازی تبریز سهامی که به ما واگذار شده کمتر از ۵۰ درصد است، پس ما آنجا را اداره نخواهیم کرد صرفاً سهامدار هستیم.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مجلس به تامین اجتماعی فشار وارد کرده که برای بیمه شدگانی که بیماری خاص دارند کارت صادر کند بیان کرد: تاکنون چنین سخنی را نشنیده ام و اگر بخواهیم به صورت دقیق بررسی کنیم که کدام یک از بیمه شدگان ما داروی خاصی مصرف میکنند این کار با نسخه نویسی الکترونیک بهتر محقق میشود.
وی افزود: ما به دنبال این هستیم که دفترچه های کاغذی را جمع آوری کنیم پس مجدد صدور کارت به بیمه شدگان معنایی ندارد چراکه قصد ما حرکت به سمت الکترونیکی شدن است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش رقم بن خواربار و بن مسکن بازنشستگان، خاطرنشان کرد: رقمی که به عنوان حقوق بازنشستگان اعلام کردیم با احتساب همسان سازی و دو برابر شدن بن خواربار و مسکن است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
این یعنی افزایش میزان دریافتی از بیمه شده و کارفرما؟
ضمنا تامین اجتماعی متعلق به دولت نیست که قوانین بنگاه داری یا نداری شامل آن شود؟
اگر بخواهیم ملاک را اصل 43 و 44 قانون اساسی بدانیم بخش خصوصی در پایان بخش تعاونی است و تامین اجتماعی رسما الان یک تعاونی ملی محسوب می شود و دقیقا اگر مدیریت منابع و پولسازی نداشته باشد رسما اقتصاد کشور نابود و وضعیت قشر کارگر به فنا می رود، این شیوه مدیریتی لیبرالیسم شکست خورده است ، لطفا عقلانیت را فراموش نکنید ، بعدها کی بود کی بود من نبودم رافع مسئولیت و مشکلات نخواهد بود.
موج افراطی گری اقتصادی و در سایر حوزه ها از برند سازی تا خصوصی سازی در کشور ما یا صفر یا صددرصدی است و اصلا تعادل و تعامل و آینده نگری دیده نمی شود انگاری حماقت مدیریتی در ایران به شیوه آموزه های استعمار انگلیسی پایان ندارد
این حضرات میخوان سرمایه تامین اجتماعی رو هم بر باد بدهند ، که دیگه رسما وضعیت کارگران رو از این که هست بدتر کنند و این سازمان و مردم وابسته رو به خاک سیاه بنشونند .
امیدوارم نمایندگان مجلس جلو اقدامات خسارت بار و نابود کننده تامین اجتماعی توسط دولت اشرافی گرا را بگیرد .