مرغداران صومعه سرایی در هر دوره ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی تولید و روانه بازار می کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،سید جلال سید محمدی، فرماندار شهرستان صومعه سرا در مراسم راه اندازی مرحله دوم یک واحد مرغداری در پشتیر گوراب زرمیخ گفت: با راه اندازی این واحد مرغداری تولید مرغ در این شهرستان به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی رسید.

او با اشاره به افزایش توان تولید مرغ در صومعه سرا ، افزود: شهرستان صومعه سرا رتبه نخست تولید مرغ را در گیلان دارد.

فرماندار شهرستان صومعه سرا گفت: در این شهرستان ۲۰۳ واحد مرغداری فعال است که هزار و ۸۰۰ نفر در این واحد‌ها مشغول به کار هستند.

سید محمدی، به شیوع کرونا و مشکلات واحد‌های مرغداری در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: مرغداران صومعه سرایی در ۴ ماه گذشته برای تولید هر قطعه مرغ ۶ هزار تومان متضرر شدند.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.