گیلان کمبودی در زمینه تولید مرغ ندارد/ بخش زیادی از مرغ مورد نیاز بازار بزرگ تهران را تامین می کنیم

معاون امور دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۴۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شده است وهیچ کمبودی در این زمینه نداریم.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علی اکبرنژاد، معاون امور دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۴۵ هزار و ۵۰۸ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار مصرف شده است وهیچ کمبودی در این زمینه نداریم. 

او افزود: توزیع نهاده‌ها در بخش دام و طیور نیز در استان گیلان در حال انجام است و تلاش شده تا نهایت حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان انجام شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان به توزیع نهاده‌های دامی در بخش خصوصی و از طریق سامانه بازارگاه را در استان، گفت: تاکنون معادل ۱۱ هزار و ۴۷۱ تن ذرت، ۱۳ هزار و ۶۷۳ تن سویا و هزار و ۹۶۸ تن جو میان تولیدکنندگان استان گیلان توزیع شده است و روند آن همچنان ادامه دارد.

علی اکبرنژاد با اشاره به توزیع ۳۸ هزار تن نهاده از سوی  شرکت پشتیبانی امور دام، افزود: جهاد کشاورزی گیلان در سال مزین به جهش تولید و با تمام مواردی که وجود دارد نهایت حمایت را از واحد‌های تولیدی استان انجام می‌دهد تا فرآیند تولید آنان استمرار پیدا کرده و دچار اختلال نشود.

او  با بیان اینکه گیلان در بسیاری از حوزه‌های تولیدی، استانی پیشتاز در سطح کشور است، گفت: در حال حاضر سهم بالایی از مرغ مورد نیاز بازار بزرگ تهران از سوی استان گیلان تأمین می‌شود که این امر نشان دهنده جایگاه مهم این استان در این حوزه است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن هتل‌ها، رستوران‌ها و عدم حضور مسافر به استان با کاهش تقاضا برای مرغ مواجه شدیم، افزود: شرکت پشتیبانی امور دام با یک برنامه‌ریزی دقیق مرغ مازاد را از مرغداری‌های استان گیلان خریداری کرده است.

علی اکبرنژاد در ادامه به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک موسوم به مرغ سبز و دلایل افزایش تولید آن در سطح استان را اشاره کرد و گفت: رغبت و گرایش بسیار زیاد مردم نسبت به استفاده از محصولات ارگانیک و فاقد آنتی‌بیوتیک موجب شد زمینه گسترش شرکت‌های فعال در این زمینه بیشتر از گذشته فراهم شود.

او  افزود: در حال حاضر استان گیلان دارای ۸۲۰ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۹ میلیون قطعه در دوره است که با تولید سالیانه حدود ۱۷۰ هزار تن ۱۰ درصد مرغ کشور را تولید می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه به غیر از توسعه در بخش مرغ در سال ۹۸، تولید گوشت قرمز چیزی معادل ۶۰۰ تن و شیر خام نیز حدود ۱۰ هزار تن در سطح استان افزایش یافته است، تصریح کرد: سال ۹۸ به میزان ۲۸۶ هزار و ۶۵ تن شیر تولید شد که نسبت به پارسال ۱۰ هزار تن افزایش را در این بخش شاهد هستیم.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.