در این مطلب قصد داریم روش تهیه شیرینی رزت کره‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی رزت کره‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کره ١٧٥گرم.
آرد سفید ١٧٥گرم
نشاسته ذرت ٤٠گرم
پودر قند ٤٠گرم
وانیل یک هشتم ق چ
تخم مرغ یک
(اکه دوست دارید شکلاتی بشه از آرد کم کنید یک ق و بجاش پودر کاکاوو بزنید).


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

کره رو بذارید تو دمای محیط تا نرم بشه.
فر رو بذارید رو درجه ١٨٠درجه باید فر خوب داغ باشه.
آرد و نشاسته رو الک کنید.
کره جایگزین نداره
تخم مرغ هم تو کاسه اول بزنید.
خوب همه نکاتش رو گفتم دیکه
دستور به گرم هستش، چون شیرینی خشک معمولا حساس و ممکنه اگه دقیق نباشه خراب شه بافت ترد و خوشمزش اگه خواستید جدول تبدیل گرم به پیمانه تو گوگل سرچ کنید.
ابتدا کره و پودر قند و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشن.
سپس بهش تخم مرغ رو اضافه کنید (سایز متوسط) و باز با همزن بزنید و بعد همزن خاموش کنید بذارید کنار و آرد الک شده و نشاسته رو در سه مرحله اضافه کنید و هر بار با لیسک یا همزن دستی خوب مخلوط کنید که به خورد هم بره.

 خمیر نرمی دارید که راحت میتونید بریزید داخل قیف و ماسوره بزنید هر جوری دوست دارید و بذارید داخل فر به مدت ۲۰دقیقه. زیرش که تغییر رنگ داد بدونید پخته و بذارید خنک بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

نوش جان

منبع: ashpazie khone

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۹ ۲۵ تير ۱۳۹۹
عالیه درست کنید