به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بدون فر و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد خیس کیک:
۱۰۰ گرم قهوه داغ (۱۰۰ گرم آب رو با ۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری مخلوط میکنیم و به مدت یه دقیقه میزاریمش رو حرارت تا داغ شه.)
۵۰ گرم کرهی آب شده
۱۵۰ گرم شیرعسلی
۳۵ گرم شکر
۱۵ گرم پودر کاکائو
۵ گرم عصاره وانیل
مواد خشک کیک:
۱۵۰ گرم آرد
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین
یه پنس نمک
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
کف یه قالب دایرهای ۱۵ سانتی رو کاغذ روغنی میکشیم و اطرافشو چرب میکنیم. یه قابلمه انتخاب کنید که قالب داخلش جا بشه کف قابلمه یه پایهی فلزی میزاریم (میتونین بجای پایه فلزی از کاتر شیرینی یا فویل مچاله شده استفاده کنین). وقتی داخل قابلمه کاتر گذاشتیم میزاریمش روی حرارت تا گرم شه (زیر قابلمه شعله پخش کن حتما بزارید).
توی این فاصله مواد خیس کیک رو با هم مخلوط و با همزن برقی میزنیم بعد مواد خشک رو با هم الک میکنیم و داخل مواد خیس میریزیم و با لیسک به آرومی مخلوط میکنیم وقتی مخلوطمون یکدست شد داخل قالب میریزیمش و میزاریمش روی کاتر قابلمه مواظب دستتون باشید که به کنارههای قابلمه نخوره!
بعد از اینکه قالبو داخل قابلمه گذاشتیم درب قابلمه رو خوب میبندیم (بهتره از دمکش استفاده کنیم که محکم بسته بشه). به مدت سی دقیقه میزاریم کیک بپزه بعد از سی دقیقه با خلال دندون امتحان میکنیم ببینیم کیک پخته یا نه اگه پخته باشه چیزی به خلال دندون نمیچسبه اگه نپخته بود درب قابلمه رو بزارید و صبر کنید تا بپزه.
بعد از اینکه کیک پخت فقط حرارتو خاموش میکنیم و قالب رو از داخل قابلمه در نمیاریم و در قابلمه رو به مدت ۶ دقیقه میبندیم بعد از این مدت قالبو از توی قابلمه در میاریم میزاریم خوب خنک بشه (حدودا ده دقیقه) بعد به آرومی کیکو از قالب در میاریم و روشو گاناش میریزیم.
منبع: cake deser online
انتهای پیام/