به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، از آغاز برداشت جو در ۲۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع استان خبر داد.
او گفت: متوسط عملکرد جو دیم در استان یک تن و جو آبی چهار تن در هکتار است که تاکنون از ۴۰ درصد مزارع استان برداشت شده است.
بیشتر بخوانید
دانش پیش بینی کرد: امسال از ۲۶ هزار هکتار مزارع استان، بیش از ۵۰ هزار تن جو برداشت شود.
او، ارقام دیم جو در استان را انصار، آبیدر و سهند و ارقام جو آبی جلگه و بهمن را از ارقام سازگار با اقلیم استان بیان کرد و گفت: بیشترین سطح زیرکشت جو دیم و آبی در شهرستانهای شهرکرد و لردگان است که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد سطح زیرکشت افزایش یافته است.
انتهای پیام/ن