به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ترافیل شکلات و قهوه را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
شیر ۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۳ ق غذاخوری
آرد سفید ۲ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری
قهوه دم کرده ۱/۴ پیمانه
شکلات خرد شده ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱/۳ ق مرباخوری
بیسکوئیت یا خرده کیک به مقدار لازم
شکر، آرد، نشاسته ذرت و پودر کاکائو رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید شیر رو کم کم اضافه کنید تا ارد ونشاسته گلوله نشه. بعدروی حرارت بذارید و مرتب هم بزنید. کم کم قوام پیدامیکنه و و مثل فرنی میشه. وقتی به این شکل دراومد کره، شکلات و قهوه رو اضافه کنید و باز هم بزنید. درحدی که کره وشکلات باز بشه. وبعد از روی حرارت بردارید و وانیل و ۵۰ گرم از خامه رو اضافه کنید.
بذاریدموادتون کاملا سرد بشه. دقت کنید که بعد از سرد شدن موادتون سفتتر میشه. پس زمان پخت نذارید زیاد سفت بشه. رنگ و روش انقدرجذابه که فکرنکنم بتونید صبرکنید تا سردبشه