به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب می خواهیم موس شکلاتی را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد (هر عدد تقریبا ۵۵ گرم)
شکلات تلخ ۱۲۵ گرم (شکلات ۷۰%)
کرهی بی نمک ۱۰ گرم (۲ قاشق غذا خوری).
خامه قنادی ۱۲۵ گرم (۱/۲ پیمانه).
شکر ۳۵ گرم (۳ قاشق غذاخوری).
بیشتربخوانید
طرز تهیه:
۱- ابتدا سفیده و زردههای تخم مرغ را جدا کنید، زردهها رو کمی با همزن میزنیم تا از لختگی درآید.
۲- شکر را به سفیدهها اضافه و با همزن میزنیم تا کاملاً سفیدهها پف کنند و وقتی ظرف رو وارونه کردیم نریزند.
۳- کره و شکلات تلخ رو بنماری کرده کنار گذاشته تا از دما بیفتد و کمی خنک شوند.
۴- خامه قنادی را با همزن میزنیم تا فرم بگیرد.
۵- خامهی فرم گرفته را به زردهها افزوده و مخلوط میکنیم، شکلات ذوب شده را نیز اضافه، مخلوط میکنیم.
۶- سفیدها را در دو مرحله به مواد اضافه و دورانی مخلوط میکنیم تا پف سفیدها نخوابد.
۷-مواد را در ۴ نیم لیوان ریخته و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار میدهیم، سپس با خامه و شکلات رنده شده تزئین میکنیم.
نکته:
اگه خواستین این دسر رو به صورت قالبی درست کنین دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو حل کنین و پس از سرد شدن به مواد اضافه کنین.
زردههای تخم مرغ رو میتونین روی حرارت غیر مستقم قرار داده چند دقیقه هم بزنید تا از حالت خامی درآید.
من این دسر رو طبق رسپی درست کردم، طعم شکلات و خامه به شدت در این دسر قالب هست که هیچ مزهی دیگهای حس نمیشه. بافت دسر رو ورق بزنید ببینید، امیدوارم درست کنین و از خوردنش لذت ببرید.
منبع: خانه دسر
انتهای پیام/