به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گلتها از شیرینی های فرانسوی و هم خانواده تارت و پای هستند. خمیری که داخلش رو با فیلینگهای مختلف از میوه گرفته تا انواع مواد گوشتی پر میکنند. گلتها شیرینیشون کمتر از تارت و پای هستند؛ و اصلا هم برای درست کردنش نیاز به قالب ندارن.
فقط کافیه داخل گلت رو با موادی که دوست دارید پر کنید. بعد لبههای خمیر رو روی فیلینگ تا کنید و بذارید در فر که طلایی بشه. یه دسر خیلی خوشمزه اونوقت خواهید داشت
بیشتربخوانید
مواد لازم:
آرد سفید دو پیمانه
کره سرد یخچالی ۱۵۰ گرم
آب خیلی خیلی سرد ۳ الی ۶ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای (۶ قاشق غذاخوری) میتوانید از شکر سفید هم استفاده کنید
گیلاس ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ+ مقداری شیر+ شکر برای رومال خمیر
طرز تهیه گلت:
شما برای درست کردن گلت گیلاس بایستی هم فیلینگ و هم خود خمیر رو آماده کنید.
برای درست کردن فیلینگ گلت گیلاس بایستی گیلاسها رو بشورید و نصف کنید. چهار قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت روی گیلاسها بپاشید. در نهایت مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
برای درست کردن خود خمیر بایستی کره خنک رو ریز خرد کنید. آرد سفید، دو قاشق غذاخوری شکر، نمک و کره را داخل ظرف بریزید. اگر استند میکسر دارید با کمک اون مواد رو کاملاً مخلوط کنید. در غیر این صورت با کمک انگشتان دستتون مواد رو با همدیگه ترکیب کنید. حتماً اگر از دستتون کمک میگیرید فقط با نوک انگشتاتون باشه. قرار نیست گرمای دستتون خمیر رو خراب کنه. سه الی شش قاشق آب خیلی سرد رو به موادتون اضافه کنید. بایستی خمیرتون شکل شن و حالت خرد خرد باشه.
خمیر گلت رو داخل پلاستیک فریزر بریزید. با کمک وردنه روی خمیر رفته که صاف شود. یکساعت اجازه بدید داخل یخچال باشه. بعد از استراحت، خمیر رو روی کاغذ روغنی باز کنید. با کمک وردنه سطح رو کامل باز کنید.
از مواد گیلاس وسط خمیر بریزید. اما از هر طرف یه پنج سانتی متری فاصله بدید. با کمک همون کاغذ روغنی خمیر رو روی فیلینگتون تا کنید. مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رو با کمک برس روی اطراف خمیر بمالید. مقداری هم شکر روی سطح بپاشید. خمیر بایستی به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر قرار دهید. وقتی که خمیر طلایی شد گلت گیلاس شما آماده است.
منبع: آشپزی خبره ها
انتهای پیام/