فتاح گفت: عمق محرومیت و عقب ماندگی سیستان و بلوچستان با وجود خدمات نظام بالاست بدین منظور بنیاد مستضعفان در کنار سایر نهاد‌ها و دستگاه‌های دولتی برای رفع محرومیت و توسعه این استان اعتبارات بیشتری را هزینه می‌کند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، پرویز فتاح  رییس بنیاد مستضعفان درجلسه شورای اداری چابهار اظهارداشت: بنیاد مستضعفان بر حسب وظیفه برای پیگیری برخی موارد ورود کرده و امیدواریم در آینده بیشتر بتوانیم فعالیت محرومیت زدایی را در این استان انجام دهیم.

او با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی سعی در تضعیف نظام دارند افزود: مسوولان تلاش‌های زیادی برای کاهش عمق محرومیت‌ها در کشور بویژه در سیستان وبلوچستان انجام داده‌اند.

رییس بنیاد مستضعفان ادامه داد: باید مردم بدانند که سیستان و بلوچستان در چه جایگاهی بوده و هم‌اینک به کجا رسیده است.

سد‌های ساخته شده پیشین و زیردان چابهار شبکه پایین دست ندارند

استاندار سیستان وبلوچستان نیز گفت: سد‌های زیردان چابهار و پیشین راسک پس از گذشت یک تا ۲ دهه هنوز شبکه پایین دست ندارند و بیشتر آب آن‌ها تبخیر و بلااستفاده است و مردم روستایی نمی‌توانند از آب آن‌ها برای آشامیدنی و کشاورزی بهره‌خوبی ببرند.

احمدعلی موهبتی اظهارداشت: بنیاد مستضعفان در زمینه کرونا ۲۵ میلیارد تومان کمک کرده و برای پیشرفت و آبادانی ۲شهرستان زهک و قصرقند میلیارد‌ها تومان در حال هزینه دارد.

او  بیان کرد: علاوه‌بر این‌ها ورود بنیاد مستضعفان به اجرای فاز دوم نیروگاه چابهار یعنی بحث سیکل ترکیبی نیز جای قدردانی دارد، چون با این اقدام برق بسیاری از مردم بویژه حاشیه نشینان فاقد برق تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای سیستان وبلوچستان نیز گفت: انرژی‌های تجدیدپذیر در این استان وجود دارد که باید از آن‌ها استفاده کرد لذا بنیاد مستضعفان با نگاه ویژه در این زمینه ورود کند.

علیرضا پرند مطلق افزود: امکان استفاده از این ظرفیت بی‌نظیر سیستان و بلوچستان برای محرومان و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد صورت پذیرد این موضوع از چند جنبه مفید است که از جمله آن‌ها می‌توان به افزایش تولید برق با توجه به کمبود تولید در استان، درآمد زائی برای خانواده‌های تحت پوشش و رفع مشکلات موجود در برخی مناطق دور افتاده از لحاظ نوسانات ولتاژ اشاره کرد.

بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی دشیتیاری ورود کند

نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به حاشیه‌نشینی ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر بدون برق، آب و امکانات بهداشتی و مدرسه در چابهار، گفت: حاشیه نشینی محصول عدم توجه به روستا‌ها بویژه در شهرستان دشتیاری است.

معین الدین سعیدی افزود: چابهار و دشتیاری پایین‌ترین شاخص‌های دسترسی به آب، بهداشت، آموزش، راه، اجرای طرح هادی و سرانه فضای ورزشی را دارند و توسعه نامتوازن سبب شده حاشیه‌نشینی در چابهار رشدی فزاینده داشته باشد.

او  با بیان اینکه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای محرومیت زدایی دشتیاری به عنوان سومین پایلوت پیشرفت و آبادانی در سیستان وبلوچستان پس از قصرقند و زهک ورود کند، گفت: اگر این اتفاق رخ دهد شاهد تحولی جدی و عمران و آبادانی این منطقه محروم و کاهش مشکلات حاشیه نشینی خواهیم بود.

نماینده مردم حوزه انتخابیه چابهار در جلس شورای اسلامی گفت: توجه به چابهار بیشتر شده و این گنج پنهان باید به توسعه پایدار برسد تا شاهد بالاترین شاخص‌ها در این منطقه باشیم.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.