به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر ایرانی یک طرفدار تهدیگ؛ کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که علاقهای به تهدیگ نداشته باشد و در دعوای بین اعضای خانواده برای رسیدن به تهدیگ نقشی نداشته باشد. تهدیگهای جذابی که میشود انواع آن را درست کرد و لذت غذا را چند برابر کرد. چند نوع تهدیگ را به شما آموزش میدهیم که بتوانید به راحتی درست کنید.
برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان هم زعفران آب کرده پر رنگ بریزید و بعد برنج آبکششده را روی آن بریزید، دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بگذارید تا برنج دم بکشد و تهدیگ جا بیفتد.
کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. سپس برنج را روی نانها بریزید و دم کنید.
کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانههای آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلواییهای قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.
نان تست را قالب بزنید یا به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید. سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.
بیشتر بخوانید
کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینیها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این تهدیگ نباید سیبزمینیها بیش از حد نازک باشند.
سیب زمینیها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.
برگهای تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کردهاید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلوهای سبز رنگ عالی است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
سلام دوستان گل ،
سلام بانوان کدبانو ،
اگر گفتید مزیت کته ( دم پخت ) به بقیه آشپزی ها چیست .