در این مطلب طرز تهیه کته مخصوص را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کته مخصوص که طعم بی نظیری دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و  ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز می‌دیم و نیم ساعتی بهش استراحت می‌دیم و سپس اون‌ها رو قلقلی کرده و سرخشون می‌کنیم.

حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب قبل خیس کردیم رو می‌ریزیم و زیر اجاق را روشن کرده و وقتی یه جوش خورد آبش رو خالی می‌کنیم. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد می‌کنیم و تفت می‌دیم. پیازا که شیشه‌ای شدن ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیا‌سبز هم به مقدار ۱ پیمانه به پیاز اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همه مواد با حرارت کم بپزن.

بعد از ۱ ساعت بهش ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال  می‌دهیم و کف ظرف رو چرب کرده و سیب‌زمینی‌ها را می‌چنیم  و کته رو بهش اضافه می‌کنیم و روی کته کمی کره می‌ریزیم و می‌گذاریم برنج دم بکشد.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.