به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کته مخصوص که طعم بی نظیری دارد را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه:
اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیم و سپس اونها رو قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب قبل خیس کردیم رو میریزیم و زیر اجاق را روشن کرده و وقتی یه جوش خورد آبش رو خالی میکنیم. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم. پیازا که شیشهای شدن ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاسبز هم به مقدار ۱ پیمانه به پیاز اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همه مواد با حرارت کم بپزن.
بعد از ۱ ساعت بهش ۱ قاشق چای خوری پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال میدهیم و کف ظرف رو چرب کرده و سیبزمینیها را میچنیم و کته رو بهش اضافه میکنیم و روی کته کمی کره میریزیم و میگذاریم برنج دم بکشد.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/