به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک خیس کاراملی بافتی نرم و طعمی عالی دارد. اگر دنبال طعمی جدید برای کیک هستید حتما این دستور را امتحان کنید.
شکر یک پیمانه سرخالی
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سر خالی
پودر کرم کارامل یک عدد
تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق چ
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
بیشتر بخوانید:
ابتدا شکر، شیر و روغن مایع رو باهمزن خوب میزنیم (یک دقیقه) سپس پودر کارامل رو اضافه کرده و یک دقیقهی دیگه میزنیم، حالا از این مواد یک پیمانه برداشته و کنار میگذاریم برای روی کیک (میشه سس کارامل).
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و پس از ریختن هر تخم مرغ خوب هم میزنیم، در آخر وانیل رو با اخرین تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط میکنیم،
حالا ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم اضافه و با لیسک هم میزنیم و مایه کیک رو داخل قالب چرب شده میریزیم میره تو فر از قبل گرم شده و بادمای ١٨٠به مدت ٣٥تا٤٠دقیقه بعد از پخت اجازه میدیم کمی.
گرم رو به خنک شه سپس از قالب خارج کرده و برش میزنیم ویک پیمانه سس کارامل رو که کنار گذاشته بودیم کم کم روی کیک میریزیم تا به خوردش بره کیکمون امادس یه کم بمونه خوشمزه ترهم میشه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/