در این مطلب دستورالعمل تهیه موس شکلاتی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موس شکلاتی درست کردنش بسیار راحته و خیلی هم لطیفه. این موس مخصوص پذیرایی سوئیسی‌ها هست و خیلی هم طرفدار داره . در ادامه همراه ما باشید تا دستورالعمل تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

یک لیوان شیر نارگیل (یا شیر پر چرب)
۱۵۰ میلی لیتر آب
۷۰ گرم شکر (یا شکر قهوه ای)
یک ذره نمک (خیلی خیلی کم)
۴ تا ۵ قاشق پودر کاکائو
۲۰۰ گرم شکلات
۱ الی ۲ قاشق پودر ژلاتین


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا شیر، آب، نمک رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط فقط کمی گرم کنید، بعد داخل کاسه پودر کاکائو رو با ۴ قاشق آب گرم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و بعد شکلات رو اضاف کنید و هم بزنید تا آب بشه و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف بریزید و چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی بگیره و هم بزنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا حل بشه (به این روش بنماری میگن) و بعد به مخلوط شکلات اضاف کنید و روی حرارت بزارید تا ۱ الی ۲ دقیقه بجوشه.

قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و سپس مخلوط کمی خنک شده رو داخل قالب بریزید و بعد اجازه بدید ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بمونه تا کاملا خودش رو بگیره و بعد از قالب بیرون بیارید و با پودر کاکائو تزیین کنید که ظاهر مخملی داشته باشه.
نکته: شیر نارگیل لطیف‌تر می‌کنه، ولی در کل آنچنان فرقی هم نمی‌کنه.

نکته:

اگه شیرتون کم پرچرب بود یا اگه دوست داشتین یه طعم خامه‌ای داشته باشید میتونید ۲ تا ۳ قاشق خامه صبحانه اضافه کنید.
نکته: میتونید از شکلات تلخ، بستگی به سلیقه خودتون استفاده کنید. نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.