به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، موس شکلاتی درست کردنش بسیار راحته و خیلی هم لطیفه. این موس مخصوص پذیرایی سوئیسیها هست و خیلی هم طرفدار داره . در ادامه همراه ما باشید تا دستورالعمل تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
یک لیوان شیر نارگیل (یا شیر پر چرب)
۱۵۰ میلی لیتر آب
۷۰ گرم شکر (یا شکر قهوه ای)
یک ذره نمک (خیلی خیلی کم)
۴ تا ۵ قاشق پودر کاکائو
۲۰۰ گرم شکلات
۱ الی ۲ قاشق پودر ژلاتین
بیشتر بخوانید
ابتدا شیر، آب، نمک رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط فقط کمی گرم کنید، بعد داخل کاسه پودر کاکائو رو با ۴ قاشق آب گرم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و بعد شکلات رو اضاف کنید و هم بزنید تا آب بشه و بعد به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف بریزید و چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی بگیره و هم بزنید و روی بخار کتری بزارید تا کاملا حل بشه (به این روش بنماری میگن) و بعد به مخلوط شکلات اضاف کنید و روی حرارت بزارید تا ۱ الی ۲ دقیقه بجوشه.
قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و سپس مخلوط کمی خنک شده رو داخل قالب بریزید و بعد اجازه بدید ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بمونه تا کاملا خودش رو بگیره و بعد از قالب بیرون بیارید و با پودر کاکائو تزیین کنید که ظاهر مخملی داشته باشه.
نکته: شیر نارگیل لطیفتر میکنه، ولی در کل آنچنان فرقی هم نمیکنه.
اگه شیرتون کم پرچرب بود یا اگه دوست داشتین یه طعم خامهای داشته باشید میتونید ۲ تا ۳ قاشق خامه صبحانه اضافه کنید.
نکته: میتونید از شکلات تلخ، بستگی به سلیقه خودتون استفاده کنید. نوش جان.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/