در این مطلب دستورالعمل تهیه مربای بالنگ آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بالنگ میوه‌ای پر از خاصیت که کم‌تر کسی به سراغ آن می‌رود و مربای آن می‌تواند در دسترس‌ترین فرآورده آن باشد.

پوست بالنگ بیشتر برای تهیه مربا مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر نیز مصرف سنتی دارد.

بر اساس تحقیقات جدید نیز اثرات ضد التهابی و کم‌کنندگی قند خون در گیاه بالنگ تایید شده که این امر نشان از تاثیر این گیاه در درمان مرض قند (دیابت) و آلزایمر است.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:

بالنگ: ۱ کیلو
شکر:۱ کیلو
آب:۵۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه: 

اول بالنگ‌ها رو شسته و خشک میکنیم بعد از وسط نصف میکنیم و قسمت میانی بالنگ رو خارج میکنیم و با یه چاقوی تیر به صورت نواری نازک برش میدیم و هر برش رو میپیچیم و با خلال دندون محکم میکنیم وقتی همه گل‌ها رو آماده کردیم به مدت دو ساعت تو آب سرد خیس می‌کنیم.

بعد از دو ساعت آب بالنگ رو خالی میکنیم و توی قابلمه تا روی بالنگ‌ها رو با آب جدید پر میکنیم و روی حرارت تند که متناسب با اندازه قابلمه باشه میذاریم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد سه تا چهار دقیقه زمان میدیم بعد آبکش میکنیم این کار رو سه مرتبه تکرار می‌کنیم.

بعد از آخرین آبکش گل‌ها رو داخل ظرفی با آب سرد خیس میکنیم به مدت چهار ساعت و هر ساعت یکبار آبشونو عوض می‌کنیم.

وقتی بالنگ‌ها بعد از چهار ساعت آماده شدن شکر و آب رو مخلوط میکنیم و روی حرارت بالا میذاریم و هم میزنیم تا دونه‌های شکر حل بشه وقتی حل شد گل‌ها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم بجوشه وقتی جوشید حرارت رو کم میکنیم تا به مدت نیم ساعت بپزه پنج دقیقه آخر پخت عصاره داخل بانگ رو که گرفتیم و صاف کردیم به جای آبلیمو یا جوهر لیمو اضافه میکنیم تا طعم بهتری به مربامون بده.

بعد از نیم ساعت حرارت رو خاموش میکنیم مربا باید یک شب داخل همون قابلمه تو دمای آشپز خونه بمونه بعد خلال‌ها رو در میاریم و به ظرف مناسب انتقال می‌دهیم.

در آخر هنگام سرو میتونید با خلال پسته تزئینش کنید.

امیدوارم درست کنید و کنار خانوادتون از خوردنش لذت ببرید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.