به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علیرضا قاریقرآن مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار داشت: در دولت دوازدهم اقدامات خوبی برای توسعه بزرگراهها در نظر گرفته شده و سالانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلومتر بزرگراه در استان احداث و بهرهبرداری میشود.
او با اشاره به اهمیت بزرگراه در حملو نقل زمینی و تسهیل در تردد خودروها، ادامه داد: برای احداث هر کیلومتر بزرگراه در استان اصفهان ۳۰ تا ۳۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: کلیه راههای استان بصورت بزرگراهی و آزادراهی و از ایمنی نسبی برخوردار هستند و بعضی نقاط پرحادثه شناسایی شده هم با مشارکت این اداره کل و سازمان راهداری وحمل ونقل جادهای در حال اصلاح هستند.
او اضافه کرد: سالانه هشت تا ۱۰ دستگاه تقاطع غیر همسطح نیز در نقاط پر حادثه استان احداث و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
علیرضا قاریقرآن با اشاره به اعتبارات توسعه راههای استان اصفهان گفت: اعتبار ابلاغی سال ۹۸ برای توسعه راههای استان یک هزار و ۴۵۴ میلیارد ریال و اعتبار استانی نیز ۱۸۸ میلیارد ریال بود.
او خاطرنشان کرد: سه هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال در سالهای ۹۷ و ۹۸ برای توسعه راههای استان هزینه شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه راههای استان ظرفیت ترافیک موجود را ندارد و هرروز به تعداد خودروها نیز اضافه میشود، ظرفیت ساخت یک هزار کیلومتر بزرگراه بصورت تبدیل جاده ۲ خطه به ۴ خطه وجود دارد.
۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه در استان اصفهان وجود دارد و با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی، به عنوان چهارراهی ترانزیتی رتبه نخست حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.
اصفهان دارای ۳۹۹ کیلومتر آزاد راه، یکهزار و ۶۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۷۹۱ کیلومتر راه همسنگ و ۲۹ کیلومتر آزاد راه است.
۱۰۹ نقطه حادثهخیز در راههای استان شناسایی شده که ۶۷ نقطه حادثهخیز در اولویت است و از این میان نیز ۱۳ نقطه در اولویت مهمتری قرار دارد.
انتهای پیام/م