به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شامی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر ایران در افغانستان و هند نیز پخته میشود. شامی کباب را اکثر مردم با کتلت به اشتباه یکی میدانند. اما این دو غذا با یکدیگر فرق دارند. در شامی کباب از سیبزمینی و گوشت استفاده میشود، اما در طرز تهیه کتلت فقط از سیب زمینی استفاده میشود. شامی کباب را میتوان به عنوان وعده پیشغذا و یا وعده اصلی برای شام و نهار میل نمود
۱. بهتر است در شامی از گوشت چربی دار استفاده شود.
۲. مقدار گوشت بیشتر از سیب زمینی باشد.
۳. آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شود.
۴. مقداری از سیب زمینی که در کتلت استفاده میکنید پخته باشد و مقداری خام.
۵. در مواد کتلت از آرد نخودچی استفاده کنید تا کتلت ترد داشته باشید استفاده از آرد گندم و آرد سوخاری باعث نرم و خمیر شدن کتلت میشود.
بیشتر بخوانید
۶. از جمله سبزیهایی که باعث خوش عطر و طعم شدن شامی میشوند شنبلیله مرزه و ترخون میباشند.
۷. بهترین ادویه برای شامی، پودر پیاز و سیر، پودر تخم گشنیز پودر زیره و فلفل میباشد.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/
کوکو سیب زمینی از سیب زمینی و تخم مرغ استفاده میشه
کتلت از گوشت و سیب زمینی و پیاز و گاهی یک عدد هویج
شامی کباب از گوشت و پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی
و البته در هر سه غذا افزودنیهایی که میزنیم همه تقریبأ یک جور هست یعنی بستگی به ذائقه شخص داره ممنون و سپاسگزارم