به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،با شیوع کروناویروس در جهان، بسیاری از فعالیتهای روزانه، حتی در شهرهایی که موارد تأییدشده بیماری را نداشتند نیز تحت تأثیر قرار گرفتهاند و قرنطینه شهرهای بزرگ و مواردی از حصر در خانه حتی برای افراد مواجههنیافته، بهوقوع پیوسته است.
در یک رویداد نادر برخی کشورها مرزهای خود را بسته و پروازهای خود را محدود کردند. یکی از مهمترین عواقب شیوع کروناویروس، ایجاد اضطراب اجتماعی در سرتاسر جهان است. این امر نگرانیهای جدی برای شهروندان در همه کشورها حتی در جوامع بدون شیوع، ایجاد کرده است. احساس ناامیدی بهویژه در میان نسل جوان نشان میدهد که چگونه جوامع ما در مواجهه با خطرات آسیبپذیر هستنند.
مخاطرات اجتماعی بخشی از زندگی روزمره هستند. اولریچ بک، جامعهشناس آلمانی آن را بهعنوان روشی منظم برای مقابله با خطرات و ناامنیهای ناشی از مدرنسازی تعریف میکند. او این مسئله را به یک تغییر گسترده که آن را مدرنسازی رفلکسی مینامد، نسبت میدهد، جایی که عوارض ناخواسته و غیرقابل پیشبینی معکوس زندگی مدرن بر مدرنیته بوده و اساس تعریف آن را زیر سؤال میبرد.
شیوع کروناویروس نشان میدهد که مخاطرات اجتماعی منجر به آسیب اجتماعی میشود. اگرچه زنان باردار، خانوادههای دارای فرزند، افراد مسنتر، افراد دارای معلولیت و افراد کمدرآمد از آسیبهای نامتناسبی رنج میبرند.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/