در گزارش زیر نحوه تزیین سالاد الویه به شکل هندوانه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، من برای سالاد الویه ترکیبی از سیب زمینی پخته و رنده شده و سینه مرغ پخته و ریش ریش شده و تخم مرغ آب پز رنده شده و خیارشور خردشده و نخودفرنگی و کمی هویج رنده شده و جعفری خرد شده و سس مایونز استفاده میکنم.

نسبت هارو خودتون بنا به ذائقه تون کم و زیاد کنید.


بیشتر بخوانید


تزیین  الویه

سالاد الویه رو بعداز آماده شدن در ظرف موردنظر به کمک دست و قاشق و کارد به شکل قاچ هندونه درآوردم و جعفری خرد شده رو برای پوست هندونه بکار بردم و برای قسمت سفید از سس مایونز استفاده کردم وگوجه فرنگی رو برای قرمزی داخل هندونه بکار بردم واسه تخم هندونه هم از پوست بادمجون که با کارد به شکل تخم درآوردم استفاده کردم.

منبع: idehaye ashpazii

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.