به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خوراک مرغ و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
یک عدد سینهی مرغ پخته شده ریش ریش شده
سس مایونز ۲ ق غ
سس تند فلفلی ۲ ق غ
پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان
آبلیمو ۲ ق غ
یک عدد حبهی سیر له یا رنده شده
نمک، فلفل قرمز، سیاه، آویشن، دارچین، زنجبیل، پودر نعناع و هر ادویهای که خوشمزه باشه.
پنیر خامهای ۳ ق غ سرپر
ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل
بیشتر بخوانید
اول برای سس این غذا دست به کار میشیم.
که مایونز و پنیر و سس تند و ادویهها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
این غذا بصورت دیپ هم خیلی خاص و پرطرفداره، چون با نون خورده میشه و خیلیییی جذابه.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/