فرایند جالب تهیه رب گوجه فرنگی + فیلم

گوجه فرنگی‌ پس از برداشت از زمین کشاورزی به کارخانه‌ها برده شده و طی انجام مراحل مختلف و متنوعی به رب تبدیل می‌شود.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، رب گوجه فرنگی از پرمصرف‌ترین چاشنی‌های غذا در بین ایرانیان است که در گذشته مردم خودشان آن را در خانه طبخ می‌کردند.

در حال حاضر بیشتر مردم از رب گوجه‌ فرنگی صنعتی استفاده می‌کنند، این محصول از مزرعه تا فروشگاه مراحل مختلف و متنوعی را طی می‌کند که طرز تهیه آن در کارخانه جالب توجه است.

 

 


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۱:۳۶ ۱۰ تير ۱۳۹۹
رب نیست، کنسرو گوجه فرنگی پوست کندست.