به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، توکلی، مدیرکل دامپزشکی البرز در بازدید از تنها کشتارگاه نیمه صنعتی ساوجبلاغ در کردان بر اجرایی شدن مراحل تجهیز، ساخت و ساز و راه اندازی کشتارگاه صنعتی تاکید کرد و خطاب به مسئولان این کشتارگاه گفت: اداره کل دامپزشکی استان البرز در راستای حمایت از تولیدکنندگان آمادگی دارد همچون پیگیری های انجام شده و پیشرفت های حاصل شده در اخذ تسهیلات برای تجهیز کشتارگاه های طیور استان به خط ۲ و ارتقای رتبه آنها برای کمک به جهش تولید هرگونه کمک و مساعدت و رایزنی های لازم با مسئولان و دستگاه های مرتبط را در خصوص ارتقای کشتارگاه دام نیمه صنعتی کردان به کشتارگاه صنعتی انجام دهد.
او افزود: با توجه به این که شهرستان ساوجبلاغ فاقد کشتارگاه صنعتی دام است با احداث و راه اندازی این کشتارگاه ضوابط بهداشتی کاملا اجرایی خواهد شد و محصولاتی با کیفیت بالاتر از نظر بهداشتی در دسترس مردم قرار خواهد گرفت.
مدیرکل دامپزشکی البرز گفت: به منظور پیشگیری از ابتلا مصرف کنندگان گوشت قرمز به بیماری های مشترک از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از سال ۱۳۹۳ پیش سردکن این کشتارگاه با پیگیری های دامپزشکی استان راه اندازی شده است که براساس آن لاشه ها پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری می شود.
انتهای پیام/د.خ