در گزارش زیر طرز تهیه شیر پیره‌ افغانستان را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه شیر پیره‌ افغانستان را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شیر خشک
بادام میده شده یک  «پیمانه»

چهارمغز  میده «گردوی جو کوب شده» شود یک پیمانه

بوره «پیمانه شکر» دو پیمانه

قیماق «خامه» مایع خورد ۳۰٪ سه دانه

هیل به قدر ضرورت پسته به روی شیر پیره چهارمغز و پسته را مخلوط کنید.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

در یک دیگ قیماق مایع، هیل و بوره را اضافه کرده بالای حرارت بگذارید تا خوب جوش بخورد و هم شور داده شود «هم زده شود» تا در دیگ نچسپد به مدت ۱۵  الی ۲۰ دقیقه تا به قیام بیایه «غلیظ شود» دیگ را از حرارت دور کنید قبلا در یک کاسه شیر نیدو بادام چهارمغز را خوب میکس کنید و بالای قیماق مایع کم کم اضافه کرده شور بدهید «هم بزنید» تا خوب شیر پیره خود را سخت کنید بعدا در قالب داش «فر» هموار کنید در وقت هموار کردن کمی دست تان را در آب سرد بزید باز هموار کنید تا خوب برابر قالب شود پسته در بینش گور کنید «داخلش فرو ببرید» به پنج ساعت یا کمتر بگذارید تا سرد شود همراه یک کارد تیز توته کنید «چاقوی تیز ببرید» شیر پیره آمده میشود.

با چای سبز نوش جان کنید.

منبع: ashpaz bashi۱

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۳ ۱۵ خرداد ۱۴۰۰
سلام خسته نباشید من تو ایران هستم ممنون که زحمت کشیدین تو سایت گذاشتین تا ماهام بتونیم استفاده گنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۱ ۱۰ تير ۱۳۹۹
سلام من اهل استان پروان افغانستان هستم غذای محلی ما اسمش "منتو" هستش ک با خمیر درست میشه خییییلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
وحید
۱۷:۱۱ ۰۹ تير ۱۳۹۹
یادش بخیر چ روزهای خوبی داشتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۹ تير ۱۳۹۹
خدایی عالی حرف نداره یادش بخیر
Iran (Islamic Republic of)
مازنداران
۱۳:۵۱ ۰۹ تير ۱۳۹۹
سلام، من راننده کامیون هستم و مازندرانی هستم چند بار افغانستان رفتم شهرهای مختلف هرات کابل و... واقعا مردمان
مهمان نواز هستن و غذاهای محلی سالم مفید و خوشمزه ایی
دارن.