به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه سس خوشمزه مارینارا را آموزش می بینید.
مواد اولیه:
گوجه فرنگی ۶ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۴ حبه
برگ بو ۲ عدد
ارگانو یا آویشن ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
سس مارینارا Marinara (mariner's) sauce یک سس گوجه فرنگی مخصوص جنوب ایتالیاست که تشکیل شده از گوجه فرنگی و پیاز و سیر و سبزیجات. مارینارا سس خوبیه برای استفاده در غذاهای دریایی و پاستاها و پیتزاها وکوکوها.
ورژنهای مختلفی از مارینارا وجود داره.
پیاز و سیر رو خرد میکنیم. من ریختمش تو غذاساز یکی دو دقیقه در روغن زیتون تفت میدیم.
گوجه فرنگیها رو خرد میکنیم یا میریزیم داخل بلندر به پیاز و سیر اضافه میکنیم و تفت میدیم.
آبلیمو و برگ بو و ارگانو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم زیرش رو کم میکنیم و اجازه میدیم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه بپزه. البته هر از گاهی یه همش میزنیم.
ریحون و جعفری خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و یک ربع دیگه هم میپزیمش تا جا بیافته.
اگر سبزی تازه ندارید و از سبزی خشک استفاده میکنید همون اول با ارگانو به سس اضافهاش کنید.
چون حرارت ملایم بوده به تدریج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غلیظی بدست میاد.
سس ما آماده است میچشیم و اگر لازم بود چاشنیش رو تنظیم میکنیم.
مارینارا به دلیل اینکه گوجههای تازه با حرارت ملایم تا حدی کاراملایز میشن یه طعم ملایم ترش و شیرین داره. کاملا مناسب برای پاستاها و پیتزاها.
این سس رو به عنوان یک سس مرجع به خاطر داشته باشید، چون کاربرد بسیار زیادی داره.
میتونید مارینارا رو توی قالبهای یخ ریخته فریزش کنید و بعد که یخ زد توی زیپ لاک ریخته به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود.
منبع: majaleye banoo
انتهای پیام/