در گزارش زیر طرز تهیه دسر شکلاتی در خانه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه دسر شکلاتی در منزل را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی

مواد لازم:

۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۵ ق غ آرد
۲ عدد زرده تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۱ پاکت خامه (۲۰۰ میلی لیتر)
۲۰۰ گرم لبنه (دلخواه)

برای خامه‌ گاناش:

۲۰۰ میلی لیتر خامه
۲۰۰ گرم شکلات


بیشتر بخوانید


طرز  تهیه:

در قابلمه شیر، شکر، آرد، زرده‌ی تخم مرغ را بریزید، روی حرارت ملایم در حالی که مداوم هم میزنید بپزید.
وقتی که قل زد و غلیظ شد شعله را خاموش کنید، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که از حرارت افتاد و ولرم شد خامه و لبنه را اضافه کنید و هم بزنید و سپس در ظرف سرو مورد نظرتان بریزید. میتونید کف ظرفتون بیسکوییت، کیک، کورابیه بگذارید و بعد از مواد روی آن بریزید. گاناش را ۲-۱ ساعت بعد روی دسر بریزید. برای گاناش در یک ظرف مناسب خامه را بریزید روی حرارت بگذارید وقتی که شروع به جوشیدن کرد شکلات را اضافه کنید؛ و هم بزنید تا آب شود، وقتی که از حرارت افتاد و ولرم شد روی ظرف‌های دسر بریزید. یک شب یا حداقل ۶-۵ ساعت در یخچال بگذارید و سپس روی آن را با سلیقه‌ی خودتان تزئین کنید.

نوش جان

منبع: turktarifi_banoo

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.