به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالعلی گواهی پیرامون علل نامگذاری دهه کرامت گفت: دهه کرامت در ماه ذی القعده قرار گرفته است روز اول این ماه مصادف است با ولادت حضرت «فاطمه معصومه (س)» و روز یازدهم آن نیز مصادف است با ولادت «امام رضا (ع)»، لذا این ده روز را با عنوان دهه کرامت نامگذاری کرده اند، دههای که متعلق به دو کریم از اهل بهشت است دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: توجه به سیره و کرامت «اهلبیت (ع)» یکی از ضرورتهای جامعه امروز است و نباید این مهم از نظر دور بماند، برای این منظور میتوانیم دهه کرامت را غنیمت بشماریم و حضرت «فاطمه معصومه (س)» و «امام رضا (ع)» را به عنوان الگو و نمونه در زندگی خود قرار دهیم.
بیشتربخوانید
گواهی کمک کردن به نیازمند و کرامت از نوع همدلی و همیاری را بهترین روش در زندگی و از سیره برجسته کریمان «اهل بیت (ع)» دانست و تاکید کرد: هم اکنون در شرایطی قرار داریم که باید همه دست به دست هم دهیم و به سیره «اهل بیت (ع)» توجه بیشتری داشته و به عنوان برنامه روزانه در زندگی هر روز خود قرار دهیم، کمک به نیازمندان و دستگیری از مستمندان سیرهای ارزشمند است که تمامی «اهلبیت (ع)» به آن عمل میکردند، در روایات فراوان به دستگیری «امام رضا (ع)» از نیازمندان اشاره شده است و در خصوص کرامت ایشان مطالب و مستندات بسیاری وجود دارد.
این کارشناس علوم قرآنی پیرامون مشکلات اقتصادی ناشی از کرونا تصریح کرد: مشکلات ناشی از بیماری کرونا عواقب فراوانی را برای جامعه به همراه داشته لذا تاثیر و ابعاد خود را در زمینه مشکلات اقتصادی نشان داده. بیکاری تعدادی از افراد جامعه به واسطه ضررهای اقتصادی بیماری کرونا شرایط را برای تامین هزینههای زندگی قشر پایین جامعه سخت کرده هرچند حرکتهایی در این زمینه انجام شده، اما این همدلی نیازمند استمرار است.
وی به جایگاه مهم حضرت «فاطمه معصومه (س)» اشاره و بیان کرد: بسیاری از موفقیتها، رشد و توسعه مکتب اسلام و تشیع همچنین تعالیم اسلامی طی سالهای اخیر مرحون وجود کریمه «اهلبیت (ع)» بوده لذا باید توجه داشت که باید قدم در مسیر کرامت این بزرگواران گذاشت.
گواهی برخورد کریمانه مردم در سال ۹۹ را مورد بررسی قرار داد و افزود: برخوردهای کریمانه مردم از ابتدای سال ۹۹ گویای علاقه و ارادت جامعه به «اهل بیت (ع)» و خصوصا «امام رضا (ع)» و حضرت «فاطمه معصومه (س)» است و این مهم بسیار ارزشمند و استمرار آن میتواند گرفتاریهای نیازمندان را مرتفع سازد و زمینهای برای ادامه راه این دو بزرگوار باشد.
وی پیرامون بهترین رویکرد در دهه کرامت بیان کرد: دهه کرامت زمانی خوبی است تا شاهد کمک، همیاری و همدلی بیشتر مردم در کمک همدلانه باشیم اکنون بیش از هر زمان دیگری باید به کمک نیازمندان شتافت. بخشندگی و دستگیری از نیازمندان به هرشکلی پسندیده است و جامعه امروز باید به این سمت حرکت کند.
گواهی درباره بهترین عبادت در دهه کرامت خاطرنشان کرد: عبادتی مخصوص در این دهه بیان نشده در عین حال زیارت و مسافرت نیز در این زمان را توصیه نمیکنیم، بهترین روش زیارت از راه دور است یا حضور در برخی امامزادگان آن هم با رعایت موارد بهداشتی کافی است. بهترین عبادت در دهه کرامت کمک به خلق خداست، تردید نداشته باشید که ثواب کمک و همدلی مومنان و دستگیری از مستمندان بیشترین ثوابها را برای بندگان خداوند به ارمغان میآورد و این مهم در نزد پروردگار متعال محفوظ خواهد ماند.
منبع: میزان
انتهای پیام/