حجت الاسلام اکبری رئیس کل
دادگستری مازندران در جلسه شورای
پیشگیری از وقوع جرم استان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، با ابراز تاسف از اینکه
تبلیغات محیطی در خصوص پیشگیری از وقوع جرم در استان به چشم نمیخورد، گفت: بانکها در خصوص
کلاهبرداریهای اینترنتی با نصب بنر و پوسترهای بزرگ در محل بانکها اقدام کنند و شهرداریها نیز با کمک معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، اداره
فرهنگ و ارشاد و نیروی انتظامی با نصب تبلیغات محیطی در تاکسیها، اتوبوسهای شهری و خیابانها به مردم در خصوص عواقب جرم هشدار بدهند.
او بر لزوم استفاده از ظرفیتهای سازمانهای مردم نهاد و مردم برای کاهش جرم در استان نیز تاکید کرد و افزود: بر اساس قانون آمار جرم سالانه باید ۱۰ درصد کاهش پیدا کند و برای دستیابی به این هدف دستگاههای اجرایی، مراکز علمی و دانشگاهی، سازمانهای مردم نهاد و مردم نیز باید پای کار بیایند.
رئیس کل دادگستری مازندران ادامه داد: این موارد پارسال نیز به دستگاههای اجرایی اعلام شد، اما متاسفانه اقدامی انجام نشد و چنانچه همین روند ادامه داشته باشد مسئولان باید پاسخگو باشند.
حجت الاسلام اکبری با انتقاد از اینکه هنوز عوامل موثر بر وقوع جرم به تفکیک شهرستانها احصا نشده است، گفت: این موارد باید هر چه زودتر جمع آوری شود که هر شهر و منطقهای بیشتر با چه جرایمی مواجه است.
او افزود: ۱۴ اتهام از ۲۰ اتهام اصلی مانند افترا، کلاهبرداری و تهدید به قتل در استان پارسال روند افزایشی داشته که نگران کننده است.
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: برای جلوگیری از وقوع برخی جرائم در حوزه منابع طبیعی، ادارات کل منابع طبیعی، جهادکشاورزی و محیط زیست باید طرح جامع جلوگیری از تعدی و تجاوز به عرصههای طبیعی را تهیه و اجرایی کنند.
انتهای پیام /س