به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه اشکنه رب در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری (خشک)
سیب زمینی ۱ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آب ۲ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه با روغن سرخ میکنیم.
۲- زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت میدهیم و آرد را ذره ذره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا گلوله نشه، سپس سبزی را با مواد تفت داده و به آن آب میافزاییم.
۳- سیب زمینیها را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت میدهیم، بعد داخل قابلمه در حال جوش میریزیم.
۴- یک عدد تخم مرغ را هم زده به مواد اضافه کرده و حرارت را ملایم میکنیم.
۵- بعد رب انار را اضافه کرده میگذاریم چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.
۶- دو عدد تخم مرغ دیگر را به صورت درسته در داخل قابلمه میشکنیم و هم نمیزنیم تا تخممرغها بسته شوند.
۷- میتوان این غذا را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کرد.
نکات:
● اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در غذایتان مشخص باشد همه را با هم زده و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک تکه نشود.
● بهتر است سیب زمینیها را بعد از تفت دادن در مقداری زعفران آب کرده بغلانیم و بعد به غذا اضافه کنیم.
● اگر دوست دارید اشکنه شما سفت باشد مقدار بیشتری آرد و سیب زمینی به غذا اضافه کنید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/