به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ووپی پای (whoopie pie) یا “بلک مون” (black moon) که بیشتر در آمریکا پخته میشود، نوعی کلوچه، پای یا کیک است که از دو تکه کیک شکلاتی گرد (یا گاهی کیک کدوحلوایی یا زنجبیلی) تشکیل شده و خامه یا کرم شیرینی بین این دو تکه وجود دارد. در ادامه روش تهیه ووپی پایهای رنگارنگ با کرم شیرین و خوشمزه وسط آن را آموزش میدهیم.
مواد لازم برای ووپی پای:
• ۲ قاشق غذاخوری کره
• نیم فنجان شکر ریزدانه
• یک و نیم فنجان پودر کیک
• ۱ عدد تخم مرغ
• یک سوم فنجان شیر
• ۱ قاشق چایخوری وانیل
• رنگ غذا به رنگهای قرمز، زرد، سبز و آبی
مواد لازم برای کرم وسط پای ها:
• ۱۰۰ گرم پنیر خامهای
• ربع فنجان کره آب شده
• نیم قاشق چایخوری وانیل
• یک و یک چهارم فنجان پودر قند
روش تهیه:
۱٫ فر را بگذارید در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شود. روی سینی بزرگ فر کاغذ روغنی بکشید.
۲٫ در کاسه متوسطی، ۲ قاشق غذاخوری کره و شکر ریزدانه را با میکسر برقی با سرعت کم هم بزنید تا بافت شن مانند پیدا کند. بقیه مواد پای بجز رنگ غذاها را نیز اضافه کنید. با سرعت متوسط میکسر دو دقیقه دیگر آنها را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. خمیر را بین ۵ کاسه کوچک تقسیم کنید.
۳٫ رنگ غذاهای مختلف را در هر کاسه بریزید تا رنگهای متفاوتی داشته باشید. کاملاً خمیر را با رنگ غذا مخلوط کنید تا رنگ بگیرد. هر خمیر را در کیسه پلاستیکی زیپ دار جداگانه بگذارید و زیپ آنها را ببندید. گوشهای از هر کیسه را ببرید. با این کیسه روی سینی فر دایرههای خمیری کوچکی بگذارید و بین خمیرها فاصله بدهید.
۴٫ حدود ۳ تا ۵ دقیقه در فر بپزید تا جائیکه فقط کمی سطح آنها را فشار میدهید مثل فنر برگردند. بگذارید ۲ دقیقه سرد شوند و سپس کلوچهها را به آرامی از روی سینی جدا کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه کاملاً سرد شوند.
۵٫ در ماسه متوسطی، پنیر خامه ای، کره و وانیل را با سرعت کم میکسر برقی مخلوط کنید. به تدریج پودر قند را اضافه کنید و با سرعت کم به زدن آن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند. سرعت را به متوسط افزایش دهید و حدود ۱ دقیقه بزنید تا کاملاً یکنواخت شود.
۶٫ برای هر ووپی پای، حدود نیم قاشق چایخوری از این کرم روی یک نیمه بمالید و نیمه دیگر را رویش بگذارید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/