مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس از اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در استان طی سه مرحله خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهروش جلالی مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در همایش زنجیره ارزش، از اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در استان طی سه مرحله خبر داد و گفت: این طرح در ۳ مرحله بررسی و شناسایی مزیت‌ها و توانمندی مناطق، توانمندسازی و آموزش متقاضیان و متصل کردن مشاغل خانگی به بازار اجرایی می‎شود.

او با بیان اینکه طرح مشاغل خانگی در بسیاری از کشور‌ها اجرا می‌شود و تاثیر مثبتی بر اشتغال و زندگی مردم داشته است، افزود: هم اکنون یک پنجم مشاغل ایالات متحده و ۸۰ درصد مشاغل کشور تایوان بصورت مستقیم و غیر مستقیم در منازل انجام می‌شود که با انجام مطالعات تطبیقی می‌بینیم اقتصاد تایوان جهش اقتصادی خود را از طریق توسعه مشاغل خانگی طی کرده است.

جلالی افزود: با توجه به اینکه در مشاغل خانگی اعضای خانواده با استفاده از همان امکانات موجود در فضای خانه مبادرت به ایجاد شغل و کسب درآمد می‌کنند، می‌توان تحقق و تبلور اقتصاد مقاومتی را در اجرای صحیح طرح دید.

مدیرکارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس بیان کرد: از سال ۸۹ تا ۹۸ طرح مشاغل خانگی به صورت صدور مجوز‌های قانونی و پرداخت تسهیلات و نظارت بر روند انجام کار انجام و در طول مسیر اجرا، طرح آسیب شناسی و نقاط قوت و ضعف آن بررسی و مطالعه شد.

او یادآور شد: مهمترین حلقه مفقوده طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، نبود توجه به مزیت‌های نسبی و رقابتی هر منطقه، بی‌توجهی به توانمندسازی متقاضیان و توجه نکردن به بازار فروش بوده که در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی از ظرفیت و توان علمی سازمان جهاد دانشگاهی، برای رفع آسیب‌ها استفاده شده است.

جلالی گفت: برای اجرای هر چه شایسته‌تر این طرح، مشارکت فعالانه و با اعتقاد تمام دستگاه‌های اجرایی مرتبط، بخش تعاون و شرکت‌های تعاونی، فعالان و خیرین حوزه اشتغال، پشتیبانان و پیشرانان لازم است.

او بیان کرد: با اجرای این طرح در استان به دنبال ایجاد زنجیره ارزش در مشاغل خانگی و حمایت از ایجاد اشتغال از مرحله شروع فعالیت تا اتصال به بازار هستیم.

جلالی با بیان اینکه طرح توسعه الگوی مشاغل خانگی در استان فارس با توانمندسازی زنان بی سرپرست که تحت حمایت هیچ دستگاه حمایتی نبودند، شروع شده است، عنوان کرد: به دنبال گسترش این طرح در سال ۹۹ هستیم، کما اینکه مهمترین دست آورد آن پایدارسازی مشاغل در قالب مشاغل خانگی و ایجاد شغل پایدار و افزایش درآمد و تولید ثروت در سال جهش تولید است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.