به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه خورشت بروکل در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
گوشت (گوساله و فیله شده) ۱۷۵ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
پیازچه ۶ عدد
موسیر ۲ عدد
کلم بروکلی ۲۲۵ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل ۴۰۰ گرم
کاری ۱ قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه :
۱- ابتدا مقداری روغن را در تابه گرم کنید و به مدت یک دقیقه پودر کاری را در آن تفت دهید.
۲- سپس گوشت را که از قبل شسته و به صورت فیلههای نازک در آورده اید را به آن بیفزایید و تا زمانی که رنگ آن قهوهای شود تفت دهید.
۳- پیاز، پیازچه و موسیر را ریز خرد کرده و به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه آنها را تفت دهید.
۴- سپس کلم بروکلی را گل کرده و خوب بشویید و به مواد بیفزایید و آن را نیز ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
۵- شیر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید T اجازه دهید مخلوط ۸ تا ۱۰ دقیقه خوب بجوشد تا گوشت کاملاً نرم شود.
۶- سپس زعفران را به غذا افزوده و آن را در ظرف دلخواه بریزید و با گشنیز تزیین کنید، این غذا را فوراً سرو کنید.
نکات:
• اگر گوشت شما دیر پز است یا خیلی نازک نشده است آن را کمی بیشتر با روغن سرخ کنید تا خوب پخته شود.
• بهتر است این غذا را با برنج کته سرو کنید.
• اضافه کردن مقداری جعفری خرد شده غذای شما را خوشمزهتر میکند.
• روغن سبزیجات یا بادام زمینی بهترین گزینه برای پخت این غذاست.
• استفاده از زعفران در این خورش اختیاری است.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/