به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه مربای لبو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
گلاب ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
لبو ۱ کیلو
آب ۵ پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر ۴ و نیم پیمانه
آبلیمو نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا لبو را شسته و آن را به شکل دلخواه خرد کرده و یا رنده کنید.
۲- سپس ۵ پیمانه آب به آن اضافه کرده و نیم ساعت بپزید.
۳- سپس شکر را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه دیگر هم مربا را بپزید تا شیره آن قوام بیاید.
۴- در انتهای پخت وانیل را اضافه کنید و مخلوط کرده و بعد از خاموش کردن شعله آبلیمو و گلاب را هم اضافه کنید.
نکات:
• در صورت تمایل میزان گلاب را بیشتر یا کمتر کنید.
• در صورتی که لبو را رنده میکنید از آب کمتری استفاده کنید تا مربا له نشود.
• اضافه کردن آبلیمو تنها برای جلوگیری از شکرک زدن است. از اضافه کردن مقدار زیاد آن اجتناب کنید. همچنین میتوانید به جای آبلیمو از جوهر لیمو هم استفاده کنید.
• نگهداری مربا باید در مکانی سرد و خشک صورت گیرد.
• طبخ مربا بایستی در ظرف در باز صورت گیرد.
• پخت مربا بایستی سریع با شعله زیاد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگیر صورت گیرد. هر چه ماده اولیه ریزتر باشد، عمل حرارت دادن باید سریعتر انجام شود. در مورد مواد درشت عمل پخت به آهستگی صورت میگیرد تا آب ماده به راحتی وارد شربت شده و قند شربت نیز به داخل آن نفوذ پیدا کند.
• جدا کردن کف از روی مربا باید در پایان کار صورت گیرد. جهت جلوگیری از تولید کف، میتوان به اندازه یک قاشق کره به آن اضافه کرد.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/