به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه غذای رژیمی با کدو وآویشن در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم: برای ۴ نفر
روغن زیتون دو قاشق غذا خوری
کره بدون نمک یک قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده یک چهارم فنجان
جعفری خرد شده و تازه یک چهارم فنجان
کدو سبز قطعه قطعه شده ۴۵۰ گرم
آویشن یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
این دستور پخت از روی یک دستور پخت قدیمی اقتباس گرفته شده است. در آموزش امروز قصد داریم کدوی سرخشده را با کمی کره و روغن زیتون با پیاز، جعفری و آویشن مخلوط کنیم تا یک خروجی فوق العاده خوشمزه، سالم و گیاهی را به دست بیاریم.
به علاوه بر خلاف عادت همیشگی خانومهای خانه و آشپزهای حرفهای میخواهیم سر کدوها را نیز بپزیم، البته باید توجه داشت که مدت پخت نه باید آنقدر زیاد باشد که بافت سر کدوها از بین برود و نه باید آنقدر کم باشد که این بافت کاملا سفت و دست نخورده باقی بماند. در مجموع طبخ و آماده سازی این غذا بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول میکشد.
سعی کنید قبل از هرگونه عملی، به هنگام خرید از سالم و سفت بودن کدوها مطمئن شوید و مواد اولیه خوبی تهیه کنید.
طرز تهیه:
۱- در یک تابه متوسط روغن زیتون و کره بریزید و با حرارت ملایم آنها را کاملا به حالت مایع شناور درآورید. سپس پیاز و جعفری و نمک را اضافه کنید و تا حدی که نرم شوند به آنها حرارت دهید، ولی مواظب باشید به حد سرخ شدن نرسند.
۲- حال قطعات خرد شده کدو به همراه سر آنها (در صورت تمایل) را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طبخ کنید. پس از این مدت میتوانید محصول را با ریختن کمی آویشن خشک شده روی آن سرو کنید.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/