به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میوههایی که برای مربا در نظرمی گیرید، سالم و بدون لک باشد و زیاد رسیده نباشد ودر صورتی که شکر یا خاکه قند شما تمیز نیست و رنگ آن زرد است میتوانید برای هر یک کیلوگرم آن یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کنید و از صافی رد کنید تا رنگ آن شفاف شود.
در ادامه به نکات دیگر در این باره میپردازیم که مناسب حال و هوای این روزهاست.
۱-برای تهیه مربا یا شربت توجه داشته باشید که حرارت زیاد یا به مدت زیاد بوی شربت را نامطبوع میکند.
۲-شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، اگر مقداری ازمربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید.
۳-هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید، صبر کنید تا خنک شود.
۴-برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوههای شیرین از آب لیمو استفاده کنید.
۵-آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید.
۶-بهتر است برای پخت مربا از قابلمه لعابی استفاده کنید.
۷- موقع پخت مربا درِ قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند.
منبع: خراسان
انتهای پیام/