در گزارش زیر طرز تهیه پانکو ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  پانکو ایتالیایی غذایی است که در این مطلب به آن می‌پردازیم. همانطور که از اسم آن پیداست پانکو یک غذای ایتالیایی است. از مواد بکار رفته در این خوراک میتوان به مرغ- پنیر پارمزان- سس سرکه و سس خردل اشاره کرد؛ بنابراین این غذا طعم ویژه‌ای دارد.

پانکو ایتالیایی با طعمی ویژه‌ + طرز تهیه

شما می توانید در تزیین این غذا از سالاد کلم استفاده کنید. پس از تزیین، غذا همراه با سس سرکه و نمک سرو میشود.

مواد لازم

سفیده تخم مرغ: ۳ عدد
سس خردل: ۱ قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده: ۱ فنجان
پنیر پارمزان کم چرب: ۴/۱ فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان: ۴ قطعه
سس سرکه: ۴/۳ فنجان
نمک گرم: به مقدار لازم
سالاد کلم فرانسوی: به میزان دلخواه

مراحل پخت

فر را روی درجه حرارت ۴۵۰ قرار دهید.

روغن را روی سینی فر اسپری کنید.

سس خردل و سفیده تخم مرغ‌ها را کف یک ظرف کم عمق بریزید.

خرده نان‌ها و پنیر را در یک ظرف دیگر قرار دهید.

مرغ‌ها را داخل مخلوط پنیر و خرده نان‌ها بزنید و سپس مرغ‌ها را داخل سس خردل و تخم مرغ‌ها بزنید.

مرغ‌ها را در سینی فر قرار دهید.

سینی را داخل فر قرار داده و با درجه حرارت ۴۵۰ درجه و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا خوب پخته شود.

پس از این تایم و طلایی شدن مرغ غذای شما آماده است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.