![وقتی مهندسان ایرانی زیبایی خلق میکنند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352809_212.png)
به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، میشو کریستیچوویچ، سرمربی کروات و موفق شاهین شهرداری پس از تعطیلی لیگ به کشورش رفت، اما با وجود گذشت یک ماه از صدور مجوز برگزاری تمرینات تیم ها، هنوز به ایران بازنگشته و همین موضوع گمانه زنیها درباره قطع همکاری او با سفیدپوشان بوشهری را بیشتر کرده است.
وضعیت قرمز بوشهر از نظر شیوع کرونا و ممانعت خانواده سرمربی کروات از سفر او به بوشهر، دلایل بازنگشتن این مربی به تمرینات شاهین شهرداری عنوان شده است.
بیشتر بخوانید:
در یک ماه گذشته مهرداد کریمیان، تمرینات شاهین شهرداری را زیرنظر داشت و با هماهنگی میشو بازیکنان را تمرین داد. با شرایط موجود میشو فعلا قصد بازگشت به بوشهر را ندارد و به نظر میرسد در چند بازی ابتدایی شاهین شهرداری، بار دیگر کریمیان سکان هدایت این تیم را در دست خواهد گرفت.
انتهای پیام/