به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکیها به عنوان یکی از شیرینیهای بسیار محبوب در سراسر جهان به حساب میآیند. دستور پخت منعطف این کوکیها باعث شده که به توان از مواد مختلفی برای تزیین و طعم دهی به آن استفاده کرد. در اینجا یکی از سادهترین دستورات پخت کوکی آورده شده است که از شکلات چیپسی به عنوان یک طعم دهنده لذت بخش درون کوکی و هم چنین شکرهای دانهای برای تزیین رویه کوکی مورد استفاده قرار گرفته است. به جای این مواد میتوان از کشمش و سنگهای شکلاتی تزیینی و برخی میوههای خشک استفاده کرد.
مواد لازم
کره: ۱/۲ فنجان (۱۱۳ گرم)
شکر دانهای: ۱/۲ فنجان (۹۹ گرم)
شکر قهوهای بسته بندی شده: ۱/۴ فنجان (۵۴ گرم)
عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد بزرگ
آرد کامل: یک و ۳/۴ فنجان (۲۱۰ گرم)
پکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک تصفیه شده: ۱/۲ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی نیمه شیرین:۱ فنجان (۱۷۰ گرم)
مراحل پخت
ابتدا مخلوط کره نرم شده را با شکر قهوهای در یک کاسه ترکیب نمایید.
سپس وانیل و تخم مرغها را اضافه نموده و مخلوط کنید.
بعد از ترکیب کردن مواد قبلی آرد (که دوبار الک شده) و نمک و پکینگ پودر را به مواد اضافه نمایید و خوب مخلوط نمایید. تا مایع یک دستی پدید آید.
مواد مخلوط شده ترکیب نه چندان چسبناکی را ایجاد خواهند نمود.
شکلات چیپسی را اصافه کنید و بعد از مخلوط کردن تمامی مواد میتوانید به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد موجود در کاسه بردارید.
سپس بر روی ظرف فری که کاغذ روغنی در آن قرار داده شده به فاصله ۳ سانتی متر یا بیشتر این شیرینیها را قرار دهید.
در نهایت سینی محتوای کوکیها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر در بیاورید.
کوکیها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغ هستند نرمند، ولی بعد سرد شدن ترد و خوشمزه میشوند. پس دقت کنید تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر پخته نشوند.
منبع: غذالند
انتهای پیام/