به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه با ما همراه باشید تا رولت مرغ با ژامبون را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیهی رولت مرغ با ژامبون:
سینهی مرغ ۳ عدد
ژامبون ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱-۲ عدد
طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون:
مرغ را ۲ بار چرخ کنید و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید، و با نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنید و خوب ورز بدهید، اگر مواد آن شل بود ۲ قاشق آرد سوخاری به آن اضافه کنید و اجازه بدهید کمی استراحت کند روی صفحهای پلاستیکی پهن کنید، سپس مرغ را روی آن باز کنید و بعد روی آن ورقههای کالباس را قرار بدهید و بعد روی کالباسها جعفری خرد کرده و فلفل دلمهای نگینی شده و بعد در آخر روی همهی آنها پنیر پیتزا بریزید؛ و در آخر با کمک پلاستیک یا سلفون آن را رول کنید.
حدود یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خودش را بگیرد و بعد یک عدد تخم مرغ را داخل یک ظرفی بزنید و مقداری پودر سوخاری داخل ظرف دیگری بریزید. رولت را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید؛ و بعد داخل تابهای روغن بریزید زمانی که داغ شد رولت را در آن سرخ کنید. دقت کنید اطراف رولت باید کاملا سرخ شوند. در پایان رولت را در ظرف سرو بگذارید اجازه بدهید خنک شود و بعد آن را برش بزنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/